Over ons

Ondersteuning drinken, eten en slapen

De horecaondernemingen binnen onze vereniging zijn vooral gevestigd in Dishoek. Met de gemeente is de afgelopen jaren gewerkt aan het aantrekkelijker maken van de omgeving van deze bedrijven. Heerlijk culinair genieten, dan is Dishoek de juiste keuze voor jou.

Slapen kun je op verschillende manieren. Er is een ruime keuze tussen de diverse mini-campings, vakantieparken of hotels. Kortom van comfort tot luxe en met de beste persoonlijke service en …. meer.

Ondersteuning winkel en bedrijvigheid

Sinds de oprichting in 1990 zet onze vereniging zich actief in op behoud en waar mogelijk uitbreiding van het winkelaanbod in Koudekerke. Het organiseren van winkelacties e.d. behoren daar ook toe. De aangesloten winkels in Koudekerke heten je van harte welkom.

Op het bedrijventerrein Karreveld in Koudekerke is een scala aan bedrijven gevestigd. Met de gemeente werken we samen aan het nog aantrekkelijker maken, uitbreiden en beter ontsluiten van dit bedrijventerrein. Op het bedrijventerrein vind je beslist een bedrijf waar je naar op zoek bent.

Ondersteuning evenementen

Onze vereniging ondersteunt evenementen die (door ondernemers) worden georganiseerd. Dit doen we met een financiële ondersteuning en advies, waar nodig. Organiseert u een evenement? Dan kunt u een mail sturen naar ondernemersvk@gmail.com


Sfeer

Sfeerverlichting, bloembakken en andere praktische aankleding wordt waar mogelijk verzorgd en betaald door onze vereniging. Op deze manier willen we samen de sfeer van Koudekerke en Dishoek maken tot wat het hoort te zijn. Heeft u een idee om dit te verbeteren? U kunt dit aangeven door een mail sturen naar ondernemersvk@gmail.com


Veilig en duurzaam ondernemen

Veilig en duurzaam ondernemen op met name het bedrijventerrein Karreveld in Koudekerke is een belangrijke pijler van onze vereniging. Een veilig bedrijventerrein is een belangrijke voorwaarde om goed te kunnen ondernemen. Duurzaam ondernemen is voor alle aangesloten ondernemers een pijler binnen hun onderneming.